miercuri, 22 august 2012

Ultimate challenge: TRIATLON OLIMPIC - Saptamana 7

Nu, nu, n-am renuntat :), am intarziat putin cu postarile. Fiind la Geiger MTB Marathon mi-a trebuit putin sa-mi revin, dar sunt in grafic cu antrenamentul :).
 
Iata si programul pe saptamana #7:

Luni(07) - liber; oricum terminat dupa marathon. Parca mi-a pierit putin entuziasmul dupa maraton.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Marti(07) - pff 6:30 ...;7:15 in bazin. Ca de obicei 2 ture bras, doua crawl. AM febra musculara la toti muschii inafara de picioare. Ma gandesc ca fac iar 1000m in loc de 750m inot. Dau drumu la bazine. Ce dracu merge asa greu ? Fac doar cat am de facut: 750m in 21min 57 sec. O sa-mi revin zilele urmatoare sper.
Seara intervine ceva si abia pe la 11:40 ma eliberez; ma mobilizez totusi si ies la alergat. Pornesc spre centru pe varianta prin Grigorescu si ajung in Parcul Mare , de acolo pe langa stadion si termin cei 6km de alergare de-a lungul liniei de tramvai langa intrarea in Babes. N-a fost foarte greu. Am facut 29.57 min. Nu e rau, ma mentin sub 5 min/km.
----------------------------------------------------------------------------------------
Miercuri(07) - Ies tarziu la bicicleta; n-am far, totusi imi iau cu mine vesta reflectorizanta si dau la pedale; nu mi-am spalat/uns bicicleta de la maraton. Se aude cum freaca nisipu si jegu pe la toate imbinarile, insa era prea tarziu sa o spal inainte. Pedalez surprinzator de bine si mentin o viteza de 30 km/h pt cei 30 km de bicicleta. E bine, sunt optimist. Maine am 1200 m inot. Record. SPer sa pot; vedem maine; noapte buna ca e 00:15 :)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Joi(07) - Aseara m-am culcat pe la 2 AM. Nici nu-mi suna ceasu dimineata (mi-a ramas setat aiurea de la Geiger). Ma trezesc la 7:05, dar sunt rupt. Hotarasc sa AMAN (nu renunt, doar aman) pentru vineri dimineata sedinta de inot si mai dorm inca vreo 45min. Toata ziua ma gandesc ca am ratat din nou o proba cu o distanta in premiera, 1250m inot. Intre timp se anunta ceva weekend cu cortul si imi dau seama ca din nou sunt pe cale sa ratez cei 10 km de sambata. Trebuie musai sa alerg la un moment dat cei 10 km, asa ca ma hotarasc ca in seara asta ii fac. E o caldura afara de innebunesti, peste 30 grade. Ma pornesc la alergat dupa 9 jumate. Cand ajung in parc am deja facuti 4km; o lungime de parca are cam 800m. Kilometrii 5 si 6 mi se par ucigatori de grei. Ma gandesc ca mai am de facut inca vreo 4 km, ma cam demoralizeaza. Imi vine sa renunt, oricum teoretic am de facut doar 6 km azi; ma mint singur, bineinteles. Ajung la 8km, atat am alergat cel mai mult pana acum. Ma gandesc ca mai am putin peste doua lungimi de parc, si parca prind aripi. Incep sa simt picioarele grele; alerg automat si aud in casti "Distance: ten kilometers, bla bla..." GATAAAAA, am reusit sa trec si pragu asta . Pff ce satisfactie am in mine, nu ma dau pe-un jeb de cuie :). Fac inca o tura de revenire la pas, cateva miscari de stretching si ma duc catre casa . Is cam departe asa ca fac o aroganta si ies la strada principala si iau autobuzul fara bilet  :). Chestia pe care ma bucur ca am adoptat-o e treaba cu castile. Ascultand muzica e beton sa alergi. Nici nu prea conteaza ce fel de muzica. Asadar 10 km alergare, in avans pentru tura de sambata. :) O proba de la triatlon a fost testata :). Adorm tarziu si greu si maine vreau sa fac inot.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Vineri(07) - 6:25 AM, nu aud alarma , dar ma trezeste Delia. Ahh , ce-as mai dormi. Totusi TREBUIE sa fac tura de inot, musai. Ajung la bazin tarziu pe la 7:15. Incalzirea ca de obicei. E placut afara , sunt 18 grade. In bazin apa e la 26, perfect. Gasesc chiar si culoar liber, brici. Dau drumu la bazine. ca de obicei dupa 7-8 bazine imi intru in ritm cu respiratia. Nu mi-e greu deloc, dar nici viteza nu mi-am imbunatatit-o. Termin 25 de bazine adica 1250 m inot (distanta record) in 36min si 52 secunde. Sunt optimist, nu cred sa am probleme la proba de inot. Deseara ar trebui sa bag bicicleta; doar 18 km; un mizilic :)
Am facut cei 18 km bicicleta fara probleme, am depasit si media clasica de 30km/h, insa am o problema serioasa. Imi bate/croncane ceva nasol de tot la roata din spate. Cred ca e in interiorul butucului. Cred ca va trebui sa-mi cumpar alt butuc. Pana atunci sper sa pot folosi bicicleta veche pe care i-am lasat=o lui Cristi. Oricum in weekend plec cu cortu pe Valea Draganului, de maine dimineata pana duminica. Iar saptamana viitoare e saptamana de refacere.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sambata(07) - Sunt pe Valea Draganului cu cortu'. Nu fac nimic azi, dar sunt hotarat sa fac macar alergatul maine dimineata. Cu proba de bicicleta nu ma stresez foarte tare. E fain, suntem departe de lume, cabane, muzica , etc. SUntem dupa baraj la peste 15 km. N-avem nici picur de semnal la telefon. Deconectare totala. E o vreme formidabila, cald (nu exagerat) iar noaptea se vad milioane de stele. Cu foooarte mult mai multe decat vezi din oras. E fain.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Duminica(07) - Dupa trezirea destul de tarzie si un mic dejun, ma gandesc sa alerg putin. Joi am facut 10km in loc de 6, iar ieri trebuia sa fac 10. Asa ca hotarasc sa-i recuperez pe cei 6 pe care i-am sarit. Ma enerveaza telefonu, cica "No GPS signal found". CUm dreacu, acuma semnal de telefon am inteles ca nu, dar satelit? WTF?. In fine, decid sa alerg pe drumul forestier 15 min si sa ma intorc, in ideea in care stiu ca fac cam maxim 5 min/km. Alerg de-a lungul raului, aval. Merge brici, desi nu se vede foarte tare, simt ca alerg in jos, si alerg cu o viteza f buna, cred eu. La 15 min ma intorc; Pfff dupa primul kilometru incep sa simt tot mai tare ca drumul e in urcare. N-am facut nici incalzire, de ce oare. Desi mi-am propus ca macar sa alerg 30 min, daca nu reusesc sa ajung de unde am pornit (la deal , evident ca alerg mai incet) pe la minutul 27 si ceva trebuie sa ma opresc. Pur si simplu n-am mai putut. Totusi sunt aproape convins ca am facut 6 km. Totusi imi revin rapid
Restul zilei relaxare, o mancare la foc de lemne, etc. Nimic nu e mai placut decat o leneveala intr-un hamac intr-o poienita dintr-o padure de brazi. Ne intoarcem in oras catre seara. Nici nu ma gandesc sa mai fac bicicleta. Nici n-am cu ce, dar nu ma stresez pentru bicicleta, desi sunt convins ca si proba de bicicleta are sensul ei in programul de antrenament. Maine ma duc sa-mi repar bicla, sper sa nu dureze mult.
Dar e duminica si a  mai trecut inca o saptamana din care nu am ratat decat bicicleta de duminica. Iar saptamana viitoare e din nou saptamana de refacere unde distantele sunt considerabil mai scazute. E bine, sunt in grafic.
Sa ne auzim cu bine!

Citeste SAPTAMANA 6
Citeste SAPTAMANA 5
Citeste SAPTAMANA 4
Citeste SAPTAMANA 3
Citeste SAPTAMANA 2
Citeste SAPTAMANA 1



Niciun comentariu: